TJ Slovan Černá Pole, o.s.

kontakt:

JUDr.Bohumil Plchot

adresa:

Zemědělská 19, 613 00 

e-mail:

info@TJSlovanCP.cz

web:

www.TJSlovanCP.cz

Charakteristika TJ:

 

TJ Slovan Černá Pole Brno vznikla v r. 1956 a po roce 1989  doznala významných změn. Mezi nejdůležitější patří transformace oddílu ZRTV do Asociace sportu pro všechny (ASPV), ve které se podařilo zachovat všechna oddělení z dřívějška, ale i zavést nové formy protažení těla. Patří sem mimo jiné kondiční cvičení pro ženy. Od minulé sezóny pracuje oddíl zdravotní tělesné výchovy (ZTV), který navštěvují především senioři, neboť se zde využívají prvky jógy, strečinku, kalanetiky a tai-chi.

Bez odezvy nezůstal vznik Eurotýmů (EUT) ve světě (přišel k nám ze Skandinávie) a tak skupina juniorek pilně posiluje svou výkonnost ve třech částech EUT: akrobacii, trampolínce a prostných. Z řady úspěchů jejich členek v  uplynulé sezóně vyniká 2.místo na Přeboru města Brna v kategorii junior.  

I když páteří činnosti TJ Slovan Černá Pole jsou rekreačně-zdravotní cvičení, přesto TJ Slovan Černá Pole prošla řada jedinců, kteří později ve své sportovní činnosti vyrostli ve velmi výkonné sportovce. Z nich je nejznámější závodnice Komety Brno v plavání, reprezentantka ČR Věra Netrefová - Černá.

Rozvrh hodin:

 

Cvičíme ve třech tělocvičnách, rozvrh najdete na našem webu

 


Aktualizováno: 04.12.2010

Zpět odbory